Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové tváře seriálu Zdivočelá země

24. 06. 2010 | Televizní tipy

8. června padla první klapka dalšího pokračování seriálu, který pravdivě mapuje poválečnou historii naší země. Právě proto Česká televize věnuje tomuto nákladnému projektu velkou pozornost. Režiséra Hynka Bočana a jeho štáb čeká práce, která s výjimkou tří neděl v srpnu potrvá nonstop až do ledna příštího roku. Na obrazovkách by se měla čtvrtá série Zdivočelé země objevit v r. 2O12.

 

Příběhy Antonína Maděry a  jeho rodiny a přátel jsou tentokrát zasazeny do let 1976 až 1978, přičemž rámec příběhu se odehrává v letech devadesátých.

Hlavní role Antonína Maděry patří Martinu Dejdarovi, jeho ženu ztvární Jana Hubinská. Na plac se vracejí také Jiří Lábus, Jiří Schmitzer, Petra Špalková a řada dalších herců, které známe z předchozí série.

Už v prvních dnech natáčení se ale objeví i některé z nových postav, např. agronom Radek, mladý muž, kterému se líbí Ivanka Maděrová (Hana Vagnerová). Hraje ho Marek Němec. Také Ladislav Gerendáš bude mít také hned první natáčecí den „premiéru“ v roli jednoho ze zaměstnanců nového statku. V dalších dnech se objeví Marek Vašut v roli  západního Němce, bývalého majitele statku, či  Bronislav  Holíček  jako Vašek, což je postava, která za tu dobu od třetí série poněkud vyrostla: na konci  třetího pokračování to byl kluk, který přišel hledat na statek svého otce Cassidyho (již zemřelá postava, kterou ztvárnil Jiří Langmajer), dnes je to  mladý muž, který nalezl  v Lučinách po strastiplných peripetiích s vojenskou službou domov. Novou ženskou půvabnou tváří bude Lucia Siposová, která hraje Katku, lásku a posléze ženu nejstaršího Maděrova syna Jíry (Filip Tomsa). Slovenskou herečku si pamatujeme  z Renčova Hlídače 47.

Když hovoříme o hereckém ansámblu, v seriálu bude hrát neuvěřitelných 163 mluvících postav. Některé postavy se vracejí na „místo činu“ z první série, např. se znova objeví zloduch Zikmund  (Jaromír Dulava) či jeho kumpán Svěrka (Kamil Halbich) nebo postava  Jeleny (Tereza Bebarová), Cassidyho milé a Vaškovy matky.

 

Zdivočelá země  lV, 1.-13. díl.

Scénář: Jiří Stránský, Hynek Bočan

Režie: Hynek Bočan

Kamera: Vladimír Holomek

Zvuk: Vladimír Skall

Střih: Dalibor Lipský

Vedoucí produkce: Přemysl Pražský, Jiří Koštýř

 

Zdroj: Česká televize

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
serial....a trochu ... minulosti
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles